+45 28 34 42 22 Helle@slankecoachen.dk

Hvor er jeg glad for, at jeg fandt dig, Helle! For første gang i 8 år glæder jeg mig til at tage på stranden med mine børn til sommer – 17 kilo lettere. Jeg har også meget mere selvværd på mit arbejde. Og det har slet ikke føltes svært. Det har været godt for mig at få alle teorierne af hovedet og i stedet mærke efter, hvad min krop havde brug for. Men jeg kommer til at savne vores telefonsamtaler. Det blev ligesom at snakke med en god veninde, som man kunne betro de mest pinlige følelser, grine sammen med, og som turde sige de ting, man ikke rigtig havde lyst til at høre. Det har været skønt!

Malene, 37

Advokat

Jamen jeg er midt i processen, og det går bare forrygende. Allerede i vores anden samtale slog Helle ned på alt det, jeg havde undgået at tale om første gang, og pludselig var der en hel masse, som stod klart for mig. Vægten går stille og roligt nedad, men det vigtigste er, at jeg føler, jeg har fået et helt nyt liv. Jeg har det så meget bedre med mig selv, at jeg turde søge nyt job – og fik det. Næste mål er at finde kærligheden, og nu tror jeg på det.

Anne Sophie Lindhart

pædagog

Lige fra starten virkede Helle enormt tillidsvækkende, og det lød som om, hun havde rigtig meget forståelse for, hvordan jeg havde det. Jeg kunne godt lide, at hun sagde tingene lige ud – og så grinede vi ret meget!Jeg var lidt chokeret over, hvor lidt der egentlig skulle til for at nå i mål. Ok, jeg kunne godt have tabt mig hurtigere på en kur, hvis jeg havde kunnet holde den, men jeg plejer altid at droppe en slankekur efter et par uger. Her har ændringerne været så små, så det slet ikke har føltes svært. Derfor er det heller ikke svært at holde fast i dem i det lange løb. Det bedste er, at jeg ikke behøver at tænke på, hvad jeg må spise.

Line, 25

Studerende

Der dukker rigtig mange ting op, når man er i gang med at blive en bedre og slankere udgave af sig selv. Helle bevarer overblikket og giver mig nye indfaldsvinkler på problemerne og nye løsningsmodeller, jeg kan bruge. Hun er vedholdende og holder fast i min plan, når min motivation svigter. Hendes tillidsvækkende væsen gør, at jeg føler mig tryg og veltilpas ved at følge hendes guidelines. Det kan varmt anbefales.

Renee, 51

lokalpolitiker

Helle formår at være støttende og forstående, samtidig med at hun skærer lige ind til problemets kerne. På de fem gange fik jeg styr på, hvordan jeg narrede mig selv, og lært at mærke mine egne behov. Helle lærte mig at acceptere, at et varrigt vægttab tager tid, og jeg bevæger mig stille og roligt i den rigtige retning (10 kilo tabt på fire måneder og 10 tilbage). Til gengæld nyder jeg vejen mod målet. Jeg nyder at spise det samme som resten af familien og glæder mig over de små forandringer på min krop. Selv om der er et stykke vej endnu, har Helles coaching gjort, at jeg er gladere og ser bedre ud, end jeg har gjort i flere år. Og jeg skal nok nå i mål!

Lone Jensen, 52

Sygeplejerske

Det har været en fantastisk proces. Helle var altid klar med støtte, når jeg havde brug for det, og det blev mindre og mindre efterhånden. Opgaverne og samtalerne lærte mig SÅ meget om mig selv, og jeg har smidt 27 kilo på et halvt år. Jeg siger med vilje ikke “tabt”, for denne gang VED jeg, at jeg ikke samler dem op igen

Helene, 31

gymnasielærer

Det er helt vildt, så meget en enkelt samtale rykkede ved det forhold, jeg har til mad. Førhen tænkte jeg altid på, hvad jeg skulle eller ikke måtte spise. Nu ved jeg, at jeg må det hele. Jeg skal bare huske at mærke efter, om jeg virkelig har lyst til det. Det vigtigste er ikke, at jeg har tabt mig. Det er, at jeg har sluttet fred med min krop

Marianne, 41

sekretær

NB: De viste billeder er modelfotos

Helle Christoffersen

_DSC2476Nathalie-Helle

Få 10 lette skridt til er slankere og gladere dig

Og modtag mit nyhedsbrev med endnu flere tips til dit vægttab

Tak for din tilmelding. Din link til aktivering kommer i en mail