+45 28 34 42 22 Helle@slankecoachen.dk

Er du ved at få kuller af corona lockdown? Forsøger du at klare den ved hjælp af Netflix og en skål sunde snacks?    Så er der lige et par ting, du skal vide

Hvis du er ved bare den mindste smule om sund kost, ved du også, at du skal undgå usunde snacks som slik og sodavand. Men du ved også, at der findes sunde snacks, som mandler, nødder og mørk chokolade. De gør gode ting for din krop. For eksempel kan nogle af dem sætte din forbrænding i vejret.

Er du også klar over, hvad det er, der gør dem sunde?

Det er blandt andet, at de er rige på det sunde monoumættede fedt

Og selv om du har lært ikke at være bange for fedt, og selv om mange sværger til LCHF, så er fedt altså stadig lig med kalorier. Hvis du tror, at når snacks er sunde, risikerer du at skulle slås med adskillige coronakilo. Netop som det hele lukker op igen, og du får lyst til at smide joggingbukserne og hoppe i noget pænt.sunde_snacks

Se lige engang her:

600 kalorier i 100 g mandler! Det er 50% mere end i pomfritter! Som kvinde med et almindeligt aktivitetsniveau har du behov for ca. 2000 kalorier om dagen. 100 g mandler dækker altså en fjerdedel af dit daglige behov. 100 g svarer til tre håndfulde (ja, jeg HAR checket).

Betyder det, at du skal droppe de sunde snacks?

Nej. De er stadig gode at have som nødration for at forhindre, at du kaster dig over mere usunde sager. Men det betyder, at du skal være opmærksom på, hvor mange af dem, der ryger indenbords. Hvis du fylder skålen, bliver den sandsynligvis tømt. Du kan vælge at beslutte på forhånd, hvor mange du vil spise, og kun øse dem op. Eller du kan tage en mindre skål. Hvis I er flere om at dele, kan du lave små, hyggelige portionsanretninger.

Du kan starte med at spørge dig selv, hvor sulten du egentlig er. Måske kan du godt vente til næste måltid. Måske keder du dig bare lidt, så du kan finde på noget andet at tage dig til. Måske er du i virkeligheden bare tørstig. Mange overvægtige drikker for lidt og har vænnet sig til at tolke alle signaler fra fordøjelsessystemet som sult. Hvis du snacker uden at være rigtig sulten, er der tale om overspisning, og så er det en del af dit vægtproblem.

Det kan hurtigt blive en alvorlig sag at være sulten for sjov

Få 10 lette skridt til er slankere og gladere dig

Og modtag mit nyhedsbrev med endnu flere tips til dit vægttab

Tak for din tilmelding. Din link til aktivering kommer i en mail