+45 28 34 42 22 Helle@slankecoachen.dk

Om Helle Christoffersen – din slankecoach

Helle - din slankecoachLad mig med det samme tilstå, at jeg ikke er diætist. Jeg har heller aldrig  været overvægtig i klinisk forstand. Derimod har jeg ofte FØLT mig for tyk, og min vægt har i lange perioder ligget ca. 10 kilo over det niveau, hvor jeg føler mig pænest og bedst tilpas.

 

Erfaringen siger mig at det ikke betyder noget, om du vejer 5 eller 40 kilo for meget. Mekanismerne bag dit vægtproblem er de samme.

Jeg har skældt mig selv ud over mine tykke lår, dobbelthage, skinkearme. Alt imens jeg sendte misundelige blikke efter de slanke sild, det altid vrimlede med på min vej. Jeg har tilbragt halve år i min søns aflagte jeans. Det kunne jo ikke betale sig at købe nye (og større), når jeg alligevel skulle tabe mig og snart kunne passe mine gamle – troede jeg.

Jeg har prøvet piller, pulvere og alverdens kure. Jeg har skammet mig over, at jeg ikke bare kunne tage mig sammen. For selvfølgelig sprang jeg fra kuren efter nogle få dage. For mine tanker havde kredset om alle de dejlige ting, jeg ikke måtte få. Og når jeg først var faldet i, kunne det jo også være lige meget (behøver jeg sige, at jeg ELSKER mad og HADER at nægte mig selv noget?).

Altså var jeg ikke bare tyk. Jeg manglede også selvdisciplin.

 

Det var hvad jeg fortalte mig selv igen og igen.

Tror du, jeg fik det bedre af det? Eller blev slankere?

 

Kender du følelsen?

 

Så ved du også, at dit selvværd ikke får det bedre af, at du taler dig selv ned på den måde.

Jeg slugte en masse bøger om slankekure og endnu flere om psykologi og personlig udvikling. Efterhånden gik det op for mig, at vægtproblemer selvfølgelig hænger sammen med, HVAD du spiser. Men det handler lige så meget om, HVORFOR du spiser. De tanker, følelser og overbevisninger, du har omkring dig selv, din krop og den mad, du spiser. Det er derfor, jeg siger, at din overvægt sidder mellem ørerne. Det kan du i øvrigt læse mere om her

Mine forudsætninger for at være din slankecoach og guide dig frem til DIN ideal vægt er:

  • Mere end 25 års erfaring i at arbejde med mennesker, undervisning og kommunikation  (bl.a. som gymnasielærer)
  • Jeg har i mange år arbejdet med mennesker, som er skrøbelige på grund af lavt selvværd eller andre psykiske problemer
  • Jeg har selv oplevet at være afhængig af bestemte fødevarer og er kommet ud af afhængigheden
  • NLP master practitioner
  • Certificeret coach
  • Desuden har jeg løbende videreuddannet mig indenfor bl.a. kognitiv coaching, positiv psykologi og mindfulness

Få 10 lette skridt til er slankere og gladere dig

Og modtag mit nyhedsbrev med endnu flere tips til dit vægttab

Tak for din tilmelding. Din link til aktivering kommer i en mail