+45 28 34 42 22 Helle@slankecoachen.dk

Hvor tit har du hørt en veninde, som har tabt sig, fortælle, at du bare skal gøre lige som hende, så skal det nok lykkes for dig også? Hvor tit har du set en kendis stå frem i bladene og fortælle om sit fantastiske vægttab, som du også kan opnå ved at følge den kur, hun anbefaler? Det lyder så nemt og tillokkende. Der er bare lige et problem…

Det. virker. ikke.

Hvis du er lige som de fleste andre, ved du det godt inderst inde (for du har sikkert allerede prøvet), men vi vil så gerne tro på det. Den barske sandhed er bare, at den metode, som virkede på din veninde eller på en kendt skuespiller, sandsynligvis ikke vil virke på dig.

Selv om din veninde kender dig godt, forstår din situation og dine følelser, og måske kender til baggrunden for dit vægtproblem, er hendes løsning ikke den, der passer bedst til dig.

Forskellige løsninger virker for forskellige mennesker

Ellers ville alle, der står frem og fortæller om deres vægttab, jo anbefale de samme metoder. Og det gør de sjovt nok ikke. Nogle har tabt sig ved at undgå fedt, og andre ved at mæske sig i bacon og undgå kulhydrater. Nogle fungerer fint – i hvert fald på kort sigt – med en kur, der sætter stramme regler og begrænsninger op. Andre (som mig selv )skal bare se antydningen af et forbud, før tankerne begynder at kredse som besatte om alt det, de ikke må få.

Derfor er det ikke et nederlag, hvis du ikke får succes med den kur, der virkede så godt for din veninde/nabo/mor. Den er løsningen på en andens problem.

Du har brug for løsningen på DIT problem

Individuelt tilrettelagte løsninger virker, fordi de er lige præcis det: individuelt tilrettelagt

TIL DIG

Passer nogle af disse udsagn på dig?

  • Jeg vil gerne tabe mig men har svært ved at holde motivationen
  • Jeg bliver forvirret over alle de forskellige kure og kostråd, jeg læser om
  • Når jeg prøver at leve sundt, falder jeg hurtigt tilbage på de gamle vaner
  • Jeg har svært ved at holde en kostplan, fordi resten af familien ikke har vægtproblemer
  • Jeg kommer til at trøstespise, når jeg er ked af det eller keder mig
  • Jeg bruger meget energi på at tænke på mad, jeg ikke må spise

Hvis du kan svare ja til bare et udsagn, er slankecoaching noget for dig. IKKE fordi du taber dig nemt og hurtigt. Men fordi du lærer gode vaner, som får dig til at tabe dig og holde vægten.

Ring til mig og få din GRATIS 20 minutters session, så du kan høre, hvordan jeg kan hjælpe netop DIG

Få 10 lette skridt til er slankere og gladere dig

Og modtag mit nyhedsbrev med endnu flere tips til dit vægttab

Tak for din tilmelding. Din link til aktivering kommer i en mail