+45 28 34 42 22 Helle@slankecoachen.dk

Nigella_Lawson

Det er i hvert fald, hvad underskønne Nigella Lawson påstår at have gjort. Den smukke tv-kok, der er kendt for sin madglæde og sine kvindelige former, dukkede sidste efterår pludselig op to størrelser mindre og endnu mere skøn at skue. Alle ville selvfølgelig vide, hvordan hun havde båret sig ad. Rygtet påstår, at hun har fulgt en diæt, ”Clean and lean”, som flere kendisser siges at sværge til. Selv siger hun, at det imponerende vægttab skyldes, at hun fik fjernet knyster på begge fødder.

?????????????????????????????

Sådan en operation dømmer patienten til at hoppe rundt på krykker eller ligge på sofaen i mindst tre måneder. Hvis det ikke indbyder til hygge/trøstespisning og uendelige tv-serier, er der INTET, der gør det.

Så hvordan kan det gå til?

Tja, har du nogensinde gået med krykker? Så ved du også, at det er både besværligt og anstrengende, og måske gør det oven i købet ondt. Det betyder at:
– Du tænker dig om en ekstra gang før du rejser dig
– Du mærker efter, om du nu virkelig ER sulten
– Du overvejer om det ubehag, du tilføjer din krop ved at bevæge dig, virkelig opvejes af en småkage eller et stykke af stegen fra i går

Det lyder jo præcis som principperne bag slankecoaching, gør det ikke?

Slankecoaching handler om at lære at mærke dine egentlige behov, så du spiser, når det er MAD, du har lyst til – og NYDER det. Og sørger for at få dit behov for omsorg, trøst eller adspredelse dækket på andre måder. At du gør noget, som gør dig GLAD i stedet for at fylde dig med skyld og skam.
Jo, tænker du. Det er meget godt, men damen er jo hamrende rig. Hun kan da bare betale nogen for at varte sig op, og desuden – hvad har man en familie til, når man er syg? Som Nigella selv siger, er det helt fint at ligge i puderne og se lidende ud og bede mand eller barn om at hente noget lækkert. Men hvis du gør det for tit, begynder serviceniveauet at falde, og du kan godt selv se, at det er lidt pinligt.

Det bliver nemlig meget tydeligt, hvor tit du lige smutter forbi køleskabet eller skuffen med lækkerier.

Efter alle de små hapser, som du glemmer at tælle med, når du ikke kan forstå, hvorfor du ikke taber dig. For du spiser jo næsten ingenting. I hvert fald ikke til måltiderne. Men din krop husker hver en mundfuld!
Følg med på bloggen de næste par gange og find ud af, om du småspiser som Nigella, og hvad du kan gøre for at stoppe det.

Få 10 lette skridt til er slankere og gladere dig

Og modtag mit nyhedsbrev med endnu flere tips til dit vægttab

Tak for din tilmelding. Din link til aktivering kommer i en mail