En tidligere klient sendte mig dette link og skrev:

“Jamen det er jo præcis sådan, du arbejder”

http://www.oestrogen.dk/Skoenhed/Sund-og-Slank/2013/Januar/derfor-virker-slankekuren-ikke.aspx#.UuEwKU17zIV

Og hun har fuldstændig ret.

Slankecoaching går skridtet videre end slankekuren og arbejder med de psykiske årsager til dit vægtproblem.

Det kan svært nok at tabe sig. Derfor er det dobbelt ærgerligt at tage alle de tabte kilo på igen. Og det kommer du let til, hvis du ikke går ind og kigger på de dybere liggende årsager til dit vægtproblem. Det handler nemlig ikke KUN om det, du putter i munden. det handler også om, HVORFOR du putter det i munden. Ofte spiser vi nemlig for at dulme, at vi er vrede, kede af det eller har andre følelser, vi ikke rigtig ser i øjnene.

Hvis ikke du får styr på de psykiske faktorer bag dit vægtproblem vil det vende tilbage

Det er derfor, jeg siger, at dit vægtproblem sidder mellem ørerne.

Jeg kan ikke love dig, at det er noget, du kan få styr på i løbet af en eftermiddag. Jeg kan heller ikke love dig, at det bliver nemt. Det kan være smertefuldt at se gamle følelser af vrede, sorg, svigt og skam i øjnene.

Men det er den eneste vej til et vægttab, der holder.

Og jeg kan love dig, at det virker. Og jeg kan love dig, at jeg vil holde dig i hånden hele vejen

Husk, at du har en uge endnu til at booke dine 20 minutters GRATIS slankecoaching. Jeg er kun et ring eller en mail borte

 

Få 10 lette skridt til er slankere og gladere dig

Og modtag mit nyhedsbrev med endnu flere tips til dit vægttab

Tak for din tilmelding. Din link til aktivering kommer i en mail