Tag morgenkaffen med i bad!

gratis_wellness

Gratis wellness i badet

Nej, jeg mener selvfølgelig ikke, at du skal nyde dagens første kop mokka under bruseren. Du kan roligt drikke den først, men derefter tager du kaffefilteret med i bad.

Det brugte

 

MED grums

 

Jeg mener det helt alvorligt. Ideen udspringer af en oplevelse, jeg selv har haft, og som flere af mine klienter fortæller, de kender ALT for godt:

Når du føler dig for tyk, oplever du din krop som FJENDEN, fordi den nægter at se ud, som du gerne vil have den til (det kan den have sine særdeles gode grunde til, men dem tager vi lige en anden gang). Derfor skal den straffes. Derfor får den heller ikke lov til at få noget nyt, lækkert tøj på, før den makker ret. Hvis det er slemt nok, fortjener den ikke engang at få en smart frisure eller en gang neglelak på tæerne. Næh, den kan bare få håret samlet med en slatten elastik og traske rundt i de samme gamle leggings.

Så kan den lære det!!!

 

Forkert!

Din krop lærer ikke noget som helst. Det gør du derimod. Og når du behandler din krop på den måde, lærer du dig selv, at du er tyk og grim og ikke værd at elske. Så kan det hele også bare være lige meget, ikke?

Kan du se, hvordan “20 gode grunde til trøstespisning” toner frem i horisonten?

For at nå din drømmevægt er du nødt til at slutte fred med din krop

Din krop er din VEN, og der er ikke noget, den hellere vil end at være slank og lækker. Det kan godt være, der er et stykke vej endnu, men på vejen hen til målet er det altså den, der skal bære dig. Bære den smukke, dejlige kvinde, du er indeni. Derfor fortjener den også at blive forkælet en gang imellem (og ja, det kan godt gøres uden kalorier).

Det er her, morgenkaffen kommer ind i billedet.

Jeg ved godt, at gammelt fjendskab ikke er sådan lige at lægge på hylden. Forsoning tager tid. Men små skridt fører også til målet, og et lille skridt på vejen til at blive ven med den krop, du nu har, kan passende være to minutters selvforkælelse, som er lige ved hånden, og som ikke koster en krone (så kan du skifte frisuren og tøjet ud senere, hvis du har lyst )

Altså: du hopper under bruseren, og giver din selv en gratis wellness behandling. Du snupper en håndfuld kaffegrums ad gangen, blander lidt vand i, og skrubber sig over det hele (ja, det er et frygteligt svineri, men det klarer bruseren i en ruf). Voila! En lækker kropspeeling. Og kaffens indhold af æteriske olier efterlader din hud så blød og lækker, så du straks føler dig bedre tilpas. Og jo  lækrere du føler dig, jo lettere er det at fortsætte dagen med at gøre gode ting, som bringer dig og din krop nærmere jeres fælles mål.

Hav en dejlig dag 🙂

Få 10 lette skridt til er slankere og gladere dig

Og modtag mit nyhedsbrev med endnu flere tips til dit vægttab

Tak for din tilmelding. Din link til aktivering kommer i en mail